Betanított zöldség – és gyümölcstermesztő tanfolyam

Háztáji zöldségtermesztés –Betanított zöldség – és gyümölcstermesztő tanfolyam

SzPk-00028-14-20 0 06 2
Háztáji zöldségtermesztés –Betanított zöldség – és gyümölcstermesztő tanfolyamunkra jelentkezzen most!
Tanfolyam típusa: Egyéb szakmai képzés
Engedély: E-000526/2014/B022

Ha a vidéki élet vonzza, háztáji termesztőként képzeli el jövőjét, ha még nincs szakmája, befejezett iskolai végzettsége, a Háztáji zöldségtermesztés – Betanított zöldség- és gyümölcstermesztő Képzés segíteni fog tervei megvalósításában. Ha békés, nyugodt életre vágyik, és biztos jövedelemre, ne késlekedjen a jelentkezéssel!
A mezőgazdaság ágazata jelenti a legnagyobb esélyt a munkavállalásra. Lehetőség nyílik non-profit szervezetek által létrehozott zöldségkertészetekben a szakmunkára, illetve az önfoglalkoztatást lehetővé tevő háztáji gazdaság létrehozását.
Keresett a szakmai ismeretekkel rendelkező munkavállaló a helyi mezőgazdasági magánvállalkozásokban vagy önkormányzati szervezésben, ezek hiányában pedig háztáji gazdaságban. A saját termény eladásán túl – a későbbiek során a feldolgozás, tartósítás munkafolyamatát is elsajátítva – magasabb hozzáadott értékű termék előállításával és értékesítésével a Háztáji zöldségtermesztés – Betanított zöldség- és gyümölcstermesztő hosszútávon is megélhetési forrást tud biztosítani.

Olyan szakemberekre van szükség ehhez a feladathoz, akik tudásukkal felismerik, hogy a szakmai végzettség birtokában pályázaton, vagy más ökológiai gazdálkodással, illetve háztáji gazdálkodással kapcsolatos fejlesztési programban részt tud venni, amelyeket az EU 2014-2020-ig tartó új vidékfejlesztési stratégiái is tartalmaznak.

Amennyiben kérdése merül fel, úgy munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft.
1066 Budapest, Teréz körút 12.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-16:30
Telefonszám: +36 (37) 301-649
Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014

Mezőgazdaság szakmacsoport, Háztáji zöldségtermesztés –Betanított zöldség – és gyümölcstermesztő tanfolyam OKJ Képzés

“IOSZIA” – For the People… – Felnőttképzés
Olcsó Háztáji zöldségtermesztés –Betanított zöldség – és gyümölcstermesztő tanfolyam  OKJ Képzés