Most induló német tanfolyamok Mezőcsáton

TÁMOP-2.1.2 Idegen Nyelvi és Informatikai Kompetenciák Fejlesztéseszintfelmero

TÁMOP-2.1.2 – Idegen nyelvi és informatikai kompetenciák fejlesztése

 

Német nyelvtanfolyamok Mezőcsáton:
2013.09.24: 60 órás, német nyelvtanfolyam az alapoktól, heti két alkalommal, kedden és pénteken 16:30-19:00-ig.

A tanfolyamokra való feljelentkezés menete:

  1. lépés: Támogatás igénylése: www.tudasodajovod.hu oldalon ‘Érdeklődők’ menüpont alatt. Itt személyes adatai megadása után a rendszer automatikusan megállapítja, hogy Ön jogosult-e támogatásra vagy sem. A regisztráció után személyes felhasználói felületén a képző intézményünket hamarosan kiválaszthatja.
  2. lépés: Előregisztráció nálunk (képzési igények, intenzitás megjelölése). A támogatási azonosító rovatban kérjük, tüntesse fel regisztrációs kódját, melyet a www.tudasodajovod.hu oldalon kapott. Ennek kitöltése után már munkatársaink értesíteni tudják az aktuális információkról, teendőkről. Amennyiben rendelkezik már előzetes tudással, kérjük, töltse ki angol ingyenes szintfelmérőnket elektronikus úton!

A tanfolyamok a TÁMOP-2.1.2 projekt támogatásával összes költsége maximum 3800Ft!

Felkeltettük érdeklődését? Részt venne a TÁMOP-2.1.2 programban Mezőcsáton?

A TÁMOP-2.1.2 projektben az EU által 95-98%-ban finanszírozott angol nyelvtanfolyam Mezőcsáton több szinten indul.

A tanfolyamok szinte ingyen elvégezhetőek, maximum 3800 Ft-ért. Az angol nyelvtanfolyam Mezőcsáton részvételi feltételei:

  • A programban résztvevők egészen minimális önerő befizetésével idegen nyelvi és/vagy informatikai képzésen vehetnek részt 90.000.- Ft keretösszegű támogatás segítségével, így a TÁMOP-2.1.2 program Mezőcsáton is több ezer embernek ad komoly esélyt a fejlődésre.
  • A hátrányos helyzetű településekről jelentkezőknek mindössze 1.800 Ft-ot kell befizetniük, a többieknek 4.500 Ft-ot.

A képzéseknek nincs felső korhatára, a jelentkezés feltétele csupán:

  • magyar állampolgárság,
  • betöltött 18. életév,
  • a jelentkező nem vehet részt párhuzamosan más, államilag támogatott vagy uniós forrásból finanszírozott oktatásban (pl. középiskolások nem, de az önköltséges formában tanuló főiskolai, egyetemi hallgatók már pályázhatnak)

A nyelvtanfolyamok több szinten, a kezdőtől és középfokú nyelvvizsgára felkészítő szintig indítjuk, kihelyezett formában is, rugalmas időrenddel.

Amennyiben a Társadalmi Megújulás Operatív Program-2.1.2-vel vagy a képzésekkel kapcsolatban kérdése merülne fel, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére.

További szakmai képzéseink:

Pénzügyi-számviteli ügyintéző, Mérlegképes könyvelő, Társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó, Iskolatitkár + ECDL, Gépíró szövegszerkesztő, Munkavédelmi technikus, Biztonsági őr, Gyermek és ifjúsági felügyelő, Szociális gondozó és ápoló

További információk a TÁMOP-2.1.2 Mezőcsáton tanfolyamokkal illetve egyéb képzéseinkkel kapcsolatban:

+36 (30) 733 7538, +36 (30) 733 7542, tamop-2.1.2@ioszia.hu

“IOSZIA”.ws-TAMOP.Angol

TÁMOP-2.1.2 Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal www.tudasodajovod.hu NT TÁMOP-2.1.2